Актриса Наталка Денисенко, чий чоловік боронить Україну на фронті, висловилася про колегу по цеху Галину Безрук, яка зрадила Батьківщину (відео)

Зірка серіалу "Кріпосна", відома українська акторка Наталка Денисенко висловилася про свою колегу, яка зрадила Україну та виїхала в РФ, Галину Безрук. Вона відповіла, чи підтримує зв'язок із акторкою. Денисенко наголошує, що ніколи не більше не зможе працювати з Безрук та зніматися в одних картинах з нею. Наталка наголошує, що це був її вибір, та не засуджує її, передають Патріоти України.

Українська зірка припускає, що зрадниця виїхала в РФ зі страху, але з такими людьми в неї точно не буде нічого спільного.

"Галя Безрук вибрала залишитися в Росії, будувати кар'єру там, з нею я не готова працювати. Навіть, якщо вона скаже: "Україно, моя рідна, я тебе люблю", то ні, оскільки це була свідома позиція вибрати РФ. Це нормально, це її вибір. Я теж якоюсь мірою її розумію, чому вона так зробила. Ми завжди робимо вибір або з любові, або зі страху. Вона зробила вибір зі страху. Бо вона боялася, що тут її нічого не чекає, зі страху за свою дитину, карʼєру. Але це не та людина, з якою мені по дорозі", – підкреслила акторка.

Галина Безрук / Скріншот InstagramГалина Безрук / Скріншот Instagram

Також знаменитість відповіла, чи зможе зніматися з українськими акторами, які багато років жили та працювали в РФ, але після повномасштабного вторгнення підтримали Україну та засудили напад окупантів. Серед таких, зокрема, Катерина Кузнєцова, Любава Грешнова, Михайло Пшеничний. Артистка каже, що готова зніматися в стрічках з цими колегами.

"Вони жили в Росії, працювали там, почалось повномасштабне вторгнення, вони зібрали речі і поїхали звідти. Я готова з ними працювати, звичайно. Вони так само як і я до повномасштабного вторгнення не усвідомлювали всієї серйозності ситуації. Поки війна не прийшла до твого дому, ти не розумієш цього", – додала Денисенко.

Що відомо про Безрук

Галина стала популярною після зйомок в українських серіалах "Останній москаль", "Будиночок на щастя" і "Слуга народу". З початком повномасштабного вторгнення акторка підтримала путінський режим та переїхала жити в РФ, де зараз будує кар'єру.

До слова, тривалий час Безрук мовчала про повномасштабне вторгнення РФ. Після хвилі хейту вона заявила, що вибирає сім'ю, а не батьківщину. Також зрадниця розповідала, що її батьки, які залишилися жити в Києві, підтримали рішення доньки залишитися в країні-агресорці.

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко відповіла, чи шкодує про зйомки з росіянами. Вона також поділилася, чи відчувала вона зверхність з боку російських акторів.

На повній швидкості: У Києві вантажівка вʼїхала в маршрутку і застрягла в ній, є постраждалі (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:37

Вранці в Солом’янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля "Газель" та маршрутного таксі. Інцидент трапився на вулиці Вадима Гетьмана, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції Києва. В...

Особлива "помста"? Викрадені окупантами з Маріуполя українські леви ліквідували у Криму російську наглядачку

понеділок, 21 жовтень 2024, 11:24

Директор зоопарку «Казка» в Ялті (тимчасово окупований Крим) Леокадія Перевалова загинула після нападу лева і двох левиць, викрадених окупантами з маріупольського зоопарку. Про це повідомили у парку левів «Тайган», який знаходиться у Білогірському райо...