Чоловік помер, діти ненавидять: Актриса зі "Сватів" зізналася в сімейній трагедії (фото, відео)

Російська актриса українського походження, яка зіграла в таких стрічках як "Свати", "Сищики" і "Наречений з Маямі", Катерина Зінченко поділилася трагічною історією про свого чоловіка і дітей, передають Патріоти України.

Так, за словами артистки, вона є "невдахою в особистому житті": її чоловік помер в 2013 році. За словами Зінченко, у неї є великі проблеми зі спілкуванням з дітьми: дочка Катерини Ксенія не підтримує з нею зв'язок через багаторічну образу. Син – лікується від наркозалежності і був змушений проходити реабілітацію в психіатричній клініці.

"2013 рік став переломним для мене. Помер чоловік, син з наркотиками в божевільню потрапив. Тоді було просто нестерпно жити. Так, тоді ми жили впроголодь... Зараз є все, тільки ось щастя немає, і час минув", – сумно розповіла артистка.

Також вона додала, що дочка ненавидить її, так як Зінченко "недолюбила" Ксенію в дитинстві. Синові ж від неї потрібні, переважно, гроші для лікування від згубної залежності.

"Сина періодично лікую від наркозалежності. З донькою не спілкуюся. Вона мене ненавидить, каже, що я її недолюбила. А мені було важко, я хотіла вижити, боролася за кожен шматок хліба. Батько сина відразу сказав, що дитина йому не потрібна, мовляв , я повинна сама вирішувати, народжувати мені чи ні", – зізналася 59-річна актриса і додала:

"Всіх я тягла на своєму горбу – сама ростила дітей, лікувала матір після інсульту, доглядала за глухим батьком... Але це був найщасливіший час – у мене були батьки, діти, яким я була потрібна... Зараз батьків немає, діти пішли, собака померла. Я залишилася одна".

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...