Акція виявилась успішною: На ярмарку у ФРН українські видавці провели пікет біля стенда видавництва з РФ

Українські книговидавці провели на Франкфуртському книжковому ярмарку в Німеччині акцію протесту проти участі представників країни-агресора Росії, внаслідок чого перестав працювати стенд російського "Ексмо". Про це 19 жовтня повідомила у Facebook співвласниця видавництва Vivat Юлія Орлова, передають Патріоти України.

"Цього року на Франкфуртський книжковий ярмарок були допущені п'ять російських видавництв, зокрема "Ексмо". Пишаюся позицією членів правління Української асоціації видавців і книгорозповсюджувачів: вони вийшли з мовчазним пікетом перед стендом: Олександр Красовицький, Віктор Круглов, Володимир Карасев. І ще побачила на світлинах співвласницю видавництва "Стилет і Стилос". І це спрацювало: на сьогодні стенд "Ексмо" вже не працює", – написала вона.

Орлова підкреслила, що результату вдалося досягти завдяки сміливості відстоювати позицію. Що стенду "Ексмо" вже немає, підтвердив і Красовицький, генеральний директор видавництва "Фоліо". Орлова показала фото закритого стенду. Раніше цей самий стенд, де було представлене російське "Ексмо", демонстрував Круглов, директор видавництва "Ранок".

"Інтелектуальне блядство. Німеччина знаходиться у прямому протистоянні з Росією – глава зовнішньої розвідки ФРН. Видавництво "Ексмо" (Росія) представить свій стенд на Франкфуртському книжковому ярмарку – офіційний сайт Frankfurt Buchmesse. [...] Росіяни купили місце та можливість для пропаганди. Видавництво "Ексмо" через книжки поширювало фейки і підтримувало російську агресію ще з 2014 року. [...] Бабло в черговий раз перемогло і зло, і добро, і усе, що мало перемогти", – заявляв він.

Укргідрометцентр видав прогноз, коли в країні випаде перший сніг і якою буде зима

субота, 19 жовтень 2024, 22:25

Цьогорічна зима не буде надто морозною, а перший сніг випаде не скоро. Про це під час брифінгу заявила речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. "Якщо говорити про такий сніг, щоб утримувався тривалий сніговий покрив, у найбл...

"Мені це вже нецікаво": Відомий комбат, Герой України, розповів, яку екзотичну роботу мав до війни

субота, 19 жовтень 2024, 21:41

Герой України, командир батальйону К-2 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, підполковник Кирило Верес розповів, що до війни працював директором із розвитку нудистського пляжу в Києві, передають Патріоти України. «Дивився, щоб...