Акційні ін'єкції зі збільшення губ обернулися для мешканки Запоріжжя шокуючими наслідками (фото)

У Запоріжжі жінка збільшила собі губи в одному з салонів, скориставшись акційною пропозицією на проведення такої процедури. Але в підсумку операція обернулася проблемами зі здоров'ям і необхідністю звернутися за медичною допомогою. Про це повідомляє місцеве видання "Акцент", передають Патріоти України.

Мешканка Запоріжжя Алла по акції на збільшення губ платила за послугу 2 тисячі гривень за 1 мл препарату. За словами майстра салону в Шевченківському районі міста, ціна знижена через вигідну пропозицію від постачальника.

Після введення ін'єкції у жінки на губах з'явилися синці, набряки і гематоми, вони сильно розпухли. Крім того, місцями прощупувалися ущільнення. Стривожена клієнтка звернулася в салон через виникнення проблем.

У відповідь майстер, яка проводила операцію, порадила робити масаж. Вона також відправила постраждалій жінці відео-інструкцію, як слід розминати проблемні ділянки. Алла все ж звернулася до медиків зі своєю проблемою, і лікар заявив їй, що майстер при введенні ін'єкції влучила в м'яз. Крім того, він переконав, що ніякі масажі насправді не рекомендуються. Повідомляється, що постраждалій призначили лікування.

В мережі опублікували листування клієнтки з майстром, яка проводила процедуру, щодо виниклих проблем. Коли фахівцю передали слова лікарів стосовно потрапляння препарату в м'яз, реакцію на пораду про масаж губ, а також про намір постраждалої надати ситуації розголосу, діалог закінчився такими фразами:

"Я завжди йду назустріч своїм клієнтам. Але, ось це, не зрозумію, навіщо", - написала майстер.

"Я теж не зрозуміла, навіщо робити те, чого не вмієте", - обурюється клієнтка.

"Круто. Успіхів. Удачі", - відповіла на це майстер.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...