Активісти розкрили особу поліцейського, який допомагав "слузі" Тищенку та його охороні у Дніпрі знущатися над ветераном війни. Люди вимагають відставки голови МВС (фото)

Стало відоме ім’я поліцейського, який допомагав охороні Миколи Тищенка нападати на військового у Дніпрі. Ним виявився співробітник Нацполіції із міста Києва. Про це повідомив блогер Сергій Стерненко.

Як вдалося з’ясувати, нардепові допомагав співробітник Головного управління НПУ Писаренко Богдан Олегович. Яким чином топовий київський поліцейський опинився у Дніпрі та чому допомагав Тищенку — невідомо.

"Звільнення та покарання": відома блогерка Раміна заступилася за військового, на якого напали охоронці нардепа Тищенка

"Цікаво, цього копа Тищенко взяв в оренду, чи це тепер київська поліція "виконує обов’язки" у Дніпрі?", — поцікавився Сергій Стерненко.

У коментарях під постом блогера додали, що це саме той поліцейський, якому побитий військовий Дмитро Павлов нібито чинив опір і на якого пізніше напав сам.

У мережі обурилися тому, що правоохоронців можна "орендувати" за гроші та використати у своїх цілях. Голову МВС Ігоря Клименка вимагають відправити у відставку, а такі поліцейські — ганьблять форму та звання правоохоронця.

Нагадаємо, що 20 червня на військового Дмитра Павлова напали у Дніпрі на очах у дружини, маленької дитини та перехожих. Його скрутили, закували в кайданки та почали бити. Пізніше Микола Тищенко заявив, що військовий входить до ОЗУ "9" у Дніпрі та кришує "офіси", ботоферми та інших шахраїв.

План втечі провалився: ДПСУ затримала автобус із 17 ухилянтами за 200 метрів від кордону з Угорщиною

неділя, 30 червень 2024, 12:28

На кордоні з Угорщиною українські прикордонники затримали 17 чоловіків, які планували незаконно виїхати з України. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у неділю, 30 червня, передають Патріоти України. Мікроавтобу...

Є нюанси: У сервісних центрах МВС автовласникам влаштують ще одну перевірку

неділя, 30 червень 2024, 11:59

Під час реєстрації транспорту його власників перевірятимуть за Державним реєстром санкцій. Якщо на фізичну чи юридичну особу накладені обмеження, їй відмовлять у наданні послуг, передають Патріоти України. В Україні посилили перевірки фізичних та юриди...