Активісти "Традиції і порядку" зірвали заходи ЛГБТ у Києві та Одесі: Лесбіянки скаржаться на неувагу поліції (фотофакти)

Представники руху "Традиція і порядок" 29 травня зірвали заходи громадської організації "Інсайт" у Києві й Одесі. Про це йдеться в повідомленні ГО "Інсайт" у фейсбуці, зазначають Патріоти України.

"Близько 20 агресивно налаштованих молодих людей у балаклавах перелізли через паркан на територію нашого ком’юніті-центру, де саме мав відбуватися івент, і з криками, що "тут збираються збоченці", зірвали його. На щастя, ніхто не постраждав. Люди встигли сховатися в приміщення і викликати поліцію", - йдеться в повідомленні.

Опоненти традиційної сім'ї та цінностей скаржаться, що в цей же час "інша група агресивних молодих людей із руху "Традиція і порядок" увірвалася в приміщення готелю в Одесі, де відбувалася феміністська дискусія Fem Talks".

"Викрикуючи гасла про патріархат і про те, що "фемінізм руйнує сім'ї", вони намагалися потрапити на захід. Нам вдалося певний час стримувати їх, поки людей, що прийшли на феміністичну дискусію, виводили в безпечне місце. Продовжити Fem Talks ми змогли тільки після написання заяви у поліцію", - скаржаться у ГО "Інсайт".

В організації розцінюють дії "Традиції і порядку" "як злочин на ґрунті ненависті".

Наголошується, що в Києві поліція відмовлялася прийняти заяву.

Представники Традиції і порядку перешкодили проведенню заходів ЛГБТ-активістів у Києві та Одесі 04

Лідер руху "Традиція і порядок" Богдан Ходаковський у своєму телеграм-каналі підтвердив, що саме представники його руху зірвали заходи ГО "Інсайт" у Києві й Одесі. Але, на його думку, про зрив заходів не йдеться: мовляв, націоналісти просто прийшли послухати, які цінності просувають в суспільство ЛГБТешники.

Представники Традиції і порядку перешкодили проведенню заходів ЛГБТ-активістів у Києві та Одесі 05

Мобілізація людей з обмеженими можливостями в Україні: На кого чекає призов до армії з 1 травня

понеділок, 29 квітень 2024, 9:48

Новий закон про мобілізацію, підписаний президентом України Володимиром Зеленським, передбачає, що 2024 року мобілізація для інвалідів може відбуватися з деякими змінами, передають Патріоти України. Текст закону опубліковано на сайті "Голосу України",...

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...