Активісти знайшли швидко: Кривдників ветерана АТО на Волині змусили вибачатися на колінах

На Волыни толпа побила ветерана АТО: нападавших нашли и заставили извиняться на коленяхУ Волинській області натовп напав на ветерана АТО і побив його. Очевидець став свідком нападу і зняв подію на камеру мобільного телефону, після чого кадри з'явилися в соціальних мережах, нагадують Патріоти України.

Чоловік стояв на зупинці громадського транспорту, коли на нього напала група невідомих. Всі вони перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння і почали групою атакувати військового і людей, які намагалися йому допомогти.

Подія обурило користувачів соцмереж, які зажадали від правоохоронців знайти невідомих і затримати їх. Пізніше нападників знайшли активісти і на колінах змусили їх вибачитися. Відео також з'явилося в Інтернеті.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...