Українці активно скуповують гібридні автівки: Названо найпопулярніші моделі

У минулому місяці попит на гібридні автівки серед українців зріс на 49%, причому частка нових автомобілів у цій кількості становила 55%. Лідерами ринку нових гібридних автомобілів стали Toyota RAV-4, Nissan X-Trail та Toyota Camry, передають Патріоти України

Про це повідомляє "Укравтопром". У минулому місяці автопарк України поповнили понад 2,1 тисячі гібридних легкових автомобілів (HEV і PHEV).

Загальна кількість гібридних автомобілів, що з'явилися на українських дорогах минулого місяця, складає понад 2,1 тисячі. Це вражаюче зростання на 49% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Однак частка нових автомобілів у цій кількості зменшилася до 55% проти 70% минулого року, що свідчить про збільшення популярності вживаних гібридних авто.

Лідери ринку нових гібридних автомобілів

У сегменті нових легкових автомобілів лідером ринку залишається Toyota RAV-4, з 352 зареєстрованими одиницями. Цей автомобіль користується стабільною популярністю завдяки своїм високим технологічним характеристикам і надійності.

На другому місці за кількістю продажів знаходиться Nissan X-Trail, з 85 зареєстрованими одиницями. Ця модель відома своєю універсальністю та ефективністю, що робить її привабливою для багатьох українських споживачів.

Третє місце посідає Toyota Camry, з 74 проданими одиницями. Camry завжди була популярним вибором серед автомобілістів, і її гібридна версія не стала винятком.

Популярні вживані гібридні автомобілі

У сегменті вживаних гібридних автомобілів першість тримає Ford Fusion US, з 78 зареєстрованими одиницями. Ця модель є популярною завдяки своїй доступності та надійності.

Також серед лідерів знаходяться Toyota Prius, з 60 зареєстрованими одиницями, та KIA Niro, з 50 одиницями. Обидві моделі відомі своїми екологічними перевагами та ефективністю використання пального.

66 найважливіших об'єктів "Укренерго" укриє антидроновий захист, що витримає атаку "Шахедів"

вівторок, 20 серпень 2024, 8:05

В Україні на фінальну пряму вийшло будівництво першої черги антидронового захисту високовольтного обладнання на 41 об’єкті компанії, яким керує "Укренерго". Ще на 22 об’єктах компанії будівництво першої черги захисту завершує Державне агентство з відно...

За чи проти: Соціологи з'ясували, як українці ставляться до легалізації медичного канабісу

вівторок, 20 серпень 2024, 7:44

Відносна більшість українців позитивно ставляться до легалізації медичного канабісу. Останнім часом ставлення до легких наркотиків змінюється, передають Патріоти Україниз посиланням на дані опитування КМІС. На базове запитання (без додаткової інформаці...