Активно займався проросійською пропагандою: Священник РПЦвУ у Керчі став "почесним громадянином міста"

У Криму російська окупаційна влада присвоїла звання «почесного громадянина Керчі» митрополиту РПЦвУ Платону (Удовенко), повідомляють Патріоти України із посиланням на «Духовний фронт України».

Окупаційна глава міського округу Керчі Ольга Солоділова провела сесію «Керченської міської ради», на якій ухвалено рішення про присвоєння митрополиту РПЦвУ у Феодосії та Керчі Платону (Удовенко) звання «Почесний громадянин міста-героя Керчі».

Рішення присвячене до майбутнього Дня міста Керчі. За правління Платона у тимчасово окупованому Криму священники активно беруть участь в пропаганді російської держави. Зокрема митрополит Платон благословляв виступати своїм священникам під російськими прапорами. Сам він також не гребував такої публічної участі у спільних заходах із московськими загарбниками. Ймовірно тому митрополита нагороджено «за значний особистий внесок у розвиток просвітницької та благодійної діяльності міста-героя Керчі».

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...