Акула непомітно підібралася до жінки - ці кадри налякали мережу і стали вірусними (фото)

Жінка, яка на відпочинку занурилася в море, помітила поруч величезну акулу. Про це повідомляє видання Mirror, передають Патріоти України.

Ісо Мачадо з Майамі, Флорида, святкувала свій день народження на човні одного з друзів на Багамах, коли вона вирішила використати гірку на човні і з'їхала в воду.

Як тільки вона пірнула її друзі помітили у воді велику фігуру - імовірно акулу-медсестру. Її син почав кричати, щоб мама не панікувала.

Жінці вдалося зберегти спокій, незважаючи на те, що акула "налетіла" на неї, але, на щастя, продовжила свій шлях не ставши нападати на жінку. Неймовірні кадри зібрали 3,4 мільйона переглядів в Instagram, вони швидко розлетілися в мережі.


"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...