У Єгипті акула зжерла росіянина на очах у натовпу, поблизу готельного пляжу (відео 16+)

Хлопець перед смертю кликав на допомогу батька

Акула напала на російського туриста на березі популярної у відпочивальників Хургади. Як повідомляють росЗМІ, інцидент стався приблизно за 30 метрів від берега, біля пляжу “Dream Beach”.

Останні пару днів туристи помічали плавці неподалік берегової лінії – проте співробітники готелю переконували всіх, що плавають дельфіни.

Напад виявився несподіваним – у воді можна помітити кілька людей, які намагаються врятуватися і якнайшвидше виплисти до берега.

"Страшное дело, вон останки этого парня лежат. Меня трясёт. Прямо на моих глазах акула сожрала парня. Я думаю, нужно сто граммов выпить, мне аж прямо плохо", — повідомила російська туристка, свідок нападу.

Згодом стало відомо, що загиблим виявився 23-річний Володимир Попов із Архангельської області. Він вже кілька місяців разом з батьком проживав на цьому курорті, де придбали власне житло, в судячи з обставин не поспішали повертатись в РФ.

Хижака ідентифікували як тигрову акулу, котра полювала на рибу поблизу узбережжя, і не була вчасно виявлена відповідальними службами. Цей вид досягає до 5 метрів у довжину в може важити понад тонну. Назву отримав через характерний рик під час атаки на свою жертву. Тигрова акула також відома тим, що атакує раптово з глибини, і плавці до останньої секунди можуть не знати про загрозу.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...