Акула відкусила руку та ногу: Зірка "Піратів карибського моря" та відомий серфінгіст трагічно загинув на Гаваях

Тамайо Перрі

Зірка фільму "Пірати Карибського моря: На дивних берегах" Тамайо Перрі загинув у океані. Чоловіка пошматувала акула: тіло знайшли на березі без руки та ноги, пише видання The Sun.

За інформацією ЗМІ Тамайо займався серфінгом поблизу Козячого острова на Гаваях, США. Крім цього актор працював рятувальником.

"Жертва була ідентифікована як професійний серфер і рятувальник Гонолулу Ocean Safety Тамайо Перрі, 49 років, якого було констатовано мертвим на місці події і який отримав травми від кількох укусів акули. Він займався серфінгом під час перерви в роботі рятувальника у водах біля Козячого острова. Рятувальники доставили його на берег на водному мотоциклі", - йдеться у повідомленні.

"Був доброю та мудрою людиною": Внаслідок дронової атаки на Харківщині загинув суддя Верховного суду (фото)

субота, 28 вересень 2024, 19:15

У суботу, 28 вересня, внаслідок атаки російських дронів у Козачій Лопані Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко. Про це повідомив Верховний суд, передають Патріоти України. «Колектив Верховного...

Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...