"Але я добра людина...": Дантес поділився своїм враженням від пісні Потапа про волонтерів

Український співак Володимир Дантес поділився своїми думками щодо нової пісні Потапа під назвою "Волонтер", передають Патріоти України.

Багато користувачів Мережі розкритикували виконавця за неоднозначні рядки у пісні та написали гнівні коментарі. На думку Дантеса, можливо, в чомусь слухачі і мають рацію, але в той самий момент співак припустив, що у Потапа просто таке уявлення про роботу волонтерів.

"Коментарі кажуть самі за себе. Але з іншого боку, чесно, я дуже добра людина і в якийсь момент я подумав, поставив себе на його місце, може він так уявляє собі волонтерство", - сказав Дантес в інтерв'ю "Ґрунт".

Втім, Володимир впевнений, що пісня та реакція слухачів на неї стане для Потапа гарним досвідом. "Це досвід. Це класний досвід для будь-якого артиста і ти на ньому навчишся робити щось інше", - сказав Дантес.

Загалом, на думку Володимира, зараз в українській музиці з'явилося багато так званої "шароварщини", адже майже кожен артист намагається випустити трек про війну.

"Нажаль, артисти, ми зробили "байрактар", "безпілотніки", "дрони", "калина" - шароваршиною. Це, як у книжках показували раніше, як українці одягалися - в оці шаровари, дівчата з вінками, хоча це не правда, це "совкова" історія. І ми ось так зробили. Чим більше слів про війну, тим більше гірше. Повинні бути пісні в тематиці цього часу, але мене більше надихає писати щось ліричне чи просто позитивне", - поділився Дантес.

Клечальна субота перед Трійцею: які трави збирають і святять у церкві

субота, 18 травень 2024, 10:54

Трійця – одне з найважливіших християнських свят. У народі Трійцю називають Зеленою неділею, а оскільки святкування припадає на 50-й день після Великодня, то поширилася й інша назва – П’ятидесятниця. Дати Трійці у християн західного та східного обряду ...

Мобілізація в Україні: хто зможе виїжджати за кордон після 18 травня

субота, 18 травень 2024, 10:28

З 18 травня набуде чинності новий закон про мобілізацію та порядок військової служби. При цьому основні правила виїзду за кордон залишаються без змін, але є деякі принципові нюанси. Укази президента України від 24 лютого 2022 року, які вводять воєнний ...