Але є один нюанс..: Дружина Віктора Павліка похизувалася розкішним маєтком у Дніпрі, який побудували її батьки (фото)

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Реп'яхова днями з'їздила до свого рідного міста Дніпро. Там знаменитість побувала на могилі своїх близьких, а також показала підписникам в Instagram розкішний триповерховий маєток, який свого часу збудували батьки блогерки, повідомляють Патріоти України.

"В цьому будинку мала жити вся наша велика родина. Його побудували мої тато і мама. Але, але… Він не наш. Цеглу тато привіз з Прибалтики, а камінь – з Карпат. Тато все сам вигадував, кожну кімнату, вікно… 1000 квадратних метрів будинок", - розповіла Реп'яхова.

Як доказ своїх слів, Катерина показала архівне фото на тлі цього будинку, де зображена ще зовсім маленькою разом зі своїм братом. Тоді житло перебувало на стадії будівництва. Втім, Реп'яхова не розповіла, чому, врешті, цей будинок не належить її родині і через що вони його втратили.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно