Але не заради участі в "СВО": У РФ достроково випускають на свободу "злодія в законі" №1

У Росії достроково виходить на свободу один із керівників організованої злочинності Захарія Калашов, якого називають російським “злодієм у законі” номер один. Суд у Краснодарському краї ухвалив рішення щодо умовно-дострокового звільнення 71-річного злочинця, відомого в кримінальних колах під прізвиськом Шакро Молодой. Про це повідомляють російські офіційні видання та Telegram-канали з посиланням на Об'єднану прес-службу судів краю, передають Патріоти України.

Усть-Лабинський районний суд 13 березня в закритому режимі розглянув клопотання Калашова і задовольнив його. Рішення ще не набрало законної сили і може бути оскаржене у вищій інстанції. Інші подробиці поки що невідомі.

За неперевіреною інформацією Шакро Молодого звільнили від подальшого відбуття покарання за медичними показаннями. У російських пабліках пишуть, що це буде "шикарний подарунок на день народження" – 20 березня “злодію в законі” виповниться 71 рік.

У 2016 році Калашова затримали в Москві за підозрою у здирництві після перестрілки в російській столиці, в якій загинуло двоє людей. У 2018 році Калашов був засуджений до 9 років та 10 місяців позбавлення волі.

В обвинувальному висновку його назвали "лідером російського кримінального світу". Від лютого 2019 року він відбуває термін у виправній колонії №2 у Краснодарському краї.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...