Але план може не спрацювати: Хлопець скоїв крадіжку, щоб сісти до в'язниці і не одружуватися (фото)

У китайському суспільстві дуже важливий соціальний статус і репутація, тому юнак понадіявся, що його дівчина не захоче виходити заміж за злочинця.

Хлопець з китайського міста Шанхай на прізвище Чен прийшов в жах, коли його дівчина зажадала, щоб він одружився із нею. Дата весілля була вже призначена. Однак Чен усвідомив, що не готовий зв'язати себе узами шлюбу. При цьому ніяк не міг зважитися безпосередньо сказати про це нареченій. Тоді китаєць вирішив зробити все, щоб вона сама від нього відмовилася, передають Патріоти України.

Для цього він прийшов в танцювальну студію і вкрав там Bluetooth-колонку вартістю 290 доларів, знаючи, що приміщення оснащене камерами відеоспостереження. А потім став чекати, коли по записах камер встановлять його особистість. Довго чекати арешту не довелося.
Чен чесно розповів поліцейським, навіщо він це зробив, висловивши бажання сховатися і відсидітися в тюрмі, де його не дістане подруга. У китайському суспільстві дуже важливий соціальний статус і репутація, тому юнак понадіявся, що його дівчина не захоче виходити заміж за злочинця. На худий кінець її в цьому переконає сім'я. Таким чином совість невдалого нареченого буде чиста.
Він розповів, що вибрав об'єктом крадіжки предмет досить дорогий, щоб власники поскаржилися в поліцію. Але в той же час не дуже цінний - щоб їх не засмучувати. Як повідомляють китайські ЗМІ, Чен все ще перебуває в поліцейській дільниці, але навряд чи його відправлять до в'язниці за настільки дрібний злочин. Неясно, чи спрацював його план і кинула його наречена.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...