"Але війна все одно "громадянська": В окупованому Донецьку відкрили пам'ятник ліквідованому ватажкові "ДНР" із РФ (фото)

Пам'ятну табличку «герою ДНР», який керував підрозділом бойовиків «П'ятнашка», встановили на території військової частини, де він служив.​
У Донецьку відкрили пам'ятник ліквідованому найманцю із РФ. Фото: Твіттер.

В окупованому Донецьку в парку ім. Ленінського комсомолу відкрили пам'ятник російському найманцю «Мамаю» (Олегу Мамієву), ліквідованому на Донбасі рік тому. Про встановлення в парку бронзового бюста бойовика в Twitter повідомив блогер Necro Mancer, що розмістив фото з «церемонії» в своєму мікроблозі, передають Патріоти України.

Пам'ятну табличку «герою ДНР», який керував підрозділом бойовиків «П'ятнашка», встановили на території військової частини, де він служив.

«У Донецьку відкрили пам'ятник російському польовому командиру Мамаю, який приїхав з Росії вбивати українців в 2014 році, а в 2018-му загинув під Авдіївкою і був похований у Владикавказі. Йшов шостий рік «громадянської війни», - прокоментував це «подію» журналіст Денис Казанський.

«Громадянська війна в Україні - це коли громадяни Росії з Ростова і Пскова їдуть вбивати російськомовних громадян України з Донецька і Луганська за Майдан в Києві. Це така форма шизофренії нашого східного сусіда», - такий коментар під постом журналіста в Facebook залишив один з інтернет-користувачів. «І що отакий шмат бронзи буде без охорони щоночі?» - іронізує інший.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...