Алек Болдуін випадково застрелив жінку під час зйомок фільму, загибла була родом з України (фото, відео)

Американський актор, комік і письменник Алек Болдвін випадково застрелив 42-річну жінку під час зйомок фільму "Іржа" в Нью-Мексико (США). Загиблою виявилася операторка-постановниця Галина Хатчінс родом з України, зазначають Патріоти України.

Відомо, що актор тримав у руках реквізитну гвинтівку, яка мала стріляти холостими патронами, але дала осічку. Жінка померла після того, як її перевезли на вертольоті в лікарню.

Постріл також вразив 48-річного режисера картини Джоела Соуза. Його госпіталізували в лікарню на машині швидкої допомоги."Детективи розслідують, як використовувалась вогнепальна зброя і який тип снаряда був випущений. За цим інцидентом ведеться активне розслідування. У міру появи додаткової інформації надаватимуться оновлення", – повідомили правоохоронці.За словами джерел видання, головний актор звів курок під час репетиції, не знаючи, що в ньому були бойові патрони. В результаті він поранив двох людей. Чоловік був поранений у плече, а жінку доправили вертольотом у лікарню для операції на шлунку, але вона померла. Зйомки фільму тимчасово призупинили.

Відзначимо, що актор Алек Болдвін найбільш відомий ролями у фільмах "Перл-Харбор", "Авіатор", "Відступники", "У Міні це вперше", "Дівчина з передмістя" і "Як все заплутано".

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...