Ален Делон напам'ять прочитав "Заповіт" Шевченка (відео)

Французький актор театру і кіно Ален Делон в черговий раз висловив свою підтримку Україні. Він на камеру процитував "Заповіт" Тараса Шевченка французькою мовою, передають Патріоти України.

У ролику нижче демонструється, що Делон напам'ять знає легендарний вірш, написаний в 1845 році. Це жест солідарності актора з Україною в боротьбі за свободу проти російської агресії.

Нагадаємо, Делон повернувся до публічних виступів через рік після останньої появи на камерах. Він вирішив висловити підтримку Україні і взяти інтерв'ю у Володимира Зеленського. Бесіда актора з президентом відбудеться сьогодні, 23 вересня.

Делон також записав програму про боротьбу нашої держави проти Російської Федерації. Вона вийде на телеканалі TV5 Monde в кінці вересня.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...