Аліна Гросу дала приводи думати, що вона розлучилася зі своїм бойфрендом-актором із РФ

Шанувальники української співачки Аліни Гросу підозрюють, що вона розлучилася зі своїм коханим Романом Полянським. Відомий російський актор театру і кіно після повномасштабного вторгнення РФ на територію України не висловив свою позицію щодо війни, хоча до нього багато хто звертався, передають Патріоти України.

Зараз фанати досить часто запитують під публікаціями Аліни в Instagram куди ж пропав Роман і чому перестав з'являтися поруч з Гросу. Є припущення, що Полянський повернувся в Росію і зараз відсиджується там. Однак українська зірка ніяк не коментує своє особисте життя.

Зазначимо, пара офіційно оголосила про свої стосунки трохи менше року тому. Познайомилися Роман і Аліна на знімальному майданчику. Заради спільного майбутнього росіянин покинув сім'ю і переїхав з Москви до Києва, залишивши там свою дочку.


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...