Хвалився, що багатша: Аліна Гросу розповіла, як чоловік покинув її заради старшої жінки (відео)

Шлюб Аліни Гросу і російського бізнесмена Олександра Комкова розпався через 6 місяців після весілля, а вже через рік пара розлучилася. Раніше 25-річна співачка говорила, що причиною розриву стало рішення чоловіка пожити окремо, але в інтерв'ю програмі "Світське життя" Аліна зізналася, що Олександр пішов від неї до іншої жінки, передають Патріоти України.

"Я прилетіла з концертів 22 грудня, якраз було півроку після весілля. Ми сіли поговорити, і він мені сказав: "Давай роз'їдемося на місяць". Не розлучимося, а роз'їдемося, подивимося, як це - жити новим життям. Потім чесно зізнався, що познайомився з жінкою, і вона сильно старша від нього. Але вона його відправила від себе десь через 2-3 тижні, - розповіла співачка. - Хотів з нею спробувати стосунки, але у них не вийшло. Не дуже хотілося повертати людину, яка зробила вибір не в твою користь. Я знаю, хто ця жінка, і спасибі йому, що сказав чесно".

Після розриву колишній чоловік зробив дівчині кілька неприємних зауважень. Олександр говорив, що ніколи її не любив, а також пожартував, що кожна його нова дічина багатша за попередню.

Зі сльозами на очах Аліна Гросу зізналася, що 1,5 місяці приховувала від батьків розрив з Олександром, оскільки ті вчили її, що чоловік має бути один на все життя. При цьому бабуся співачки досі не знає, що вона розлучилася. "Просто шкода, що так все вийшло. Шкода, що перший шлюб, а я сподівалася, що він буде останнім, так закінчився", - говорить вона.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...