Аліна Гросу розповіла про лікування в госпіталі Індії

Українська співачка Аліна Гросу розповіла, як минає її лікування в госпіталі Індії, передають Патріоти України.

В Instagram-stories артистка поділилася, що страждає від нудьги, тому їй вже набридло хворіти. Знаменитість хоче знову повернутися до активного способу життя. Натомість нині їй доводиться пити ліки, проходити різні медичні процедури та правильно харчуватися.

"Знали б ви, як набридло мені вже хворіти і лікуватися. Дах їде, просто не можу. Але деколи вдається вибігти на пляж, в морі я ще жодного разу не плавала, тільки деколи мочу ніжки і слідкую за крабами, коли відпускають чи коли дуже хочу пройтися. А так, зазвичай, ліки, дуже правильне харчування, потім різні медичні процедури, була в кабінеті УЗД. Зазвичай, одне й те саме", - поділилася Аліна.

Гросу також розповіла, як її не на жарт налякала одна з підписниць. Аліні у фотоблогу написали, що її бабусю забрали каретою швидкої допомоги. Тим часом співачка про це нічого не знала, тож почала неабияк хвилюватися та панікувати. Однак згодом мама заспокоїла Аліну та розповіла, що з бабусею все гаразд.

"А ще сьогодні дуже дика ситуація сталася, мені одна дівчина написала в особисті повідомлення: "Не хвилюйтеся, ваша бабуся у безпеці, ми її веземо зараз до кардіодиспансеру". І надсилає мені фотографію моєї бабусі у кареті швидкої допомоги. Так як я дуже емоційна, у нас у сім'ї не завжди мені кажуть, що трапляється, тому що я дуже близько все до серця сприймаю, і в мене паніка і тому подібне, і мама мені не сказала. Я пів дня була на паніці. Дякувати Богу, все гаразд з бабусею, бо я вже й не знала, що думати", - розповіла Аліна.

Кажуть, що причина була поважна: В Одесі співробітники ТЦК заштовхали чоловіка в мікроавтобус

понеділок, 29 квітень 2024, 22:29

У Мережі поширюється відео нібито з Одеси, на якому видно, як чоловіки у військовій формі заштовхують іншого чоловіка в мікроавтобус. В Одеському ТЦК заявили, що на кадрах затримують громадянина-втікача. Про це йдеться в заяві Одеського обласного ТЦК і...

"Я полечу в Дубай, а ви будете ховатися в підвалах": Чемпіонка України та донька депутатки образила мешканців Дніпра (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:06

Чемпіонка України з академічного веслування 2017, 2018 та 2019 років Алсу Алєйнікова потрапила у скандал. Вона публічно у своїх соцмережах образила мешканців Дніпра, називавши їх «жебраками» та сказавши, що вони їдять тільки «сало і сосиски». Про це ін...