Аліна Кабаєва вже не та: У мережі показали фото розповнілої коханки Путіна

У мережі опублікували рідкісне фото колишньої гімнастки і медіаменеджера Аліни Кабаєвої, яку російські ЗМІ називають коханкою або навіть дружиною президента РФ Володимира Путіна. Про це пише російське видання Fine News, передають Патріоти України.

На знімку Кабаєва в сіро-блакитному вбранні позувала фотографу з дитячими іграшками в руках. Волосся Аліна прибрала у хвіст, а від макіяжу майже відмовилася, залишивши лише фірмові стрілочки на очах. Однак з костюмом гімнастка явно прогадала — безформний верх візуально сильно повнить Кабаєву і на фото вона виглядає явно гладшою.

Відзначимо, що кілька років тому в житті Аліни був досить непростий період — відхід зі спорту, пошуки себе в тренерській роботі. Тоді Кабаєва і набрала зайві кілограми.

В наші дні Аліна Кабаєва практично не з'являється на публіці. Гімнастка не афішує своє життя. Відомо, що олімпійська чемпіонка є головою ради директорів «Національної медіа групи» і вважає за краще світським виходів ділове спілкування за закритими дверима.

Немає у Кабаєвої і блогів в соцмережах. Через це в інтернеті з'явилося безліч фан-Паблік, присвячених спортсменці. Народ згадує, якою була Аліна в різні роки, і ділиться рідкісними фотографіями з чемпіонкою.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...