"Алхім завжди крайня": Блогерка спробувала виправдатися за сторіз, "після якої прилетіло по лікарні" в Дніпрі

Одіозна українська блогерка Анна Алхім прокоментувала скандал, в який потрапила після сторіз про лікарні у Дніпрі, після якої окупанти обстріляли медичні заклади міста. У програмі "Слава ПРО" Алхім виправдалася, що це сторіз у той день було в усіх фотоблогах мешканців Дніпра і вона зробила репост з доброю метою – аби допомогти, передають Патріоти України.

"Чому прилетів цей хейт саме мені, якщо виставляло все місто, я не знаю. Тому що я блогерка, в якої багато підписників. Я цього не розумію. Вдарило не по тій лікарні, там де були адреси. Це максимальний маразм", - сказала блогерка.

Алхім вважає, що нічого такого в тому, що в сторіз вона вказала номера лікарень нема, оскільки це не є засекречена інформація. "Це ні для кого не секрет. Я не думаю, що сидять росіяни, такі: "Так, Алхім розмістила дані, зараз ми вдаримо по лікарні". Ну що за маячня. Війна триває в країні півтора року. Всі знають всі адреси. Так що тепер. Не розміщувати торговельні центри, змінити всі вулиці. Це не така інформація, що за всю війну хтось виставив. Виставляють: потрібна кров, до такої лікарні приїхали військові. Я багато репостила… Чому саме цейпост викликав хейт. Я розумію, що вдарило по Дніпру, по лікарні, але це була інша лікарня. Я завжди виставляла і ніколи нічого такого не відбувалося", - зазначила знаменитість.

Вона також висловила думку, чому саме їй "прилетіло" за сторіз, якщо все місто його шерило. "Алхім завжди крайня. Війна почалася – Алхім. Про путіна три роки тому – Алхім винувата. Я завжди всюди крайня, бо я даю відповідь. Людям не подобається, що я кажу правду. Тупориле стадо. Хтось розніс, і вони навіть не дивляться що підірвали, я винувата, смерть на моїх руках. Яка смерть, на чиїх руках", - прокоментувала Алхім.

Також блогерка спростувала, що серед її підписників є росіяни. За словами Анни, після того, як її сторінку спочатку зламали ,а потім вона її відновила, всі росіяни від неї відписалися.

Блогерка Анна Алхім потрапила у скандал після того, як в сторіз своєї сторінки в Instagram розмістила інформацію про те, що в певних лікарнях Дніпра перебувають військові, яким потрібна допомога. За декілька годин після цього російські окупанти нанесли удар по лікарні у Дніпрі. Після цього Алхім звинуватили в тому, що саме вона своєю сторіз скорегувала удар по лікарні.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...