All-Inclusive скасовується: Кілька сотень росіян застрягли у московському аеропорту "Внуково"

У Росії понад 400 пасажирів не можуть вилетіти до Туреччини з "Внуково" у Москві через затримку рейсів, проте, що саме стало причиною затримки, людям так і не повідомили. Про це пише Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Як пише Baza, люди чекали на рейс усю ніч, а потім їх просто висадили з літака. Як відомомо, літак авіаліній Turkish Airlines мав відправитися до Туреччини у ніч проти 18 грудня, проте пасажирів пустили на борт лише о сьомій ранку. Туристи чекали на зліт у салоні літака дві години, після чого їх без пояснення висадили і вивели до "чистої зони".

За словами пасажирів Turkish Airlines, разом із ними туди відправили людей з інших рейсів — таким чином утворився натовп приблизно 400 осіб. Представники авіакомпанії та аеропорту навіть не пояснювали, в чому причина затримок. Туристам лише роздали ваучери на харчування та повідомили, що екіпажу треба відпочити десять годин. Однак виліт так і не відбувся.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...