All-Inclusive скасовується: Кілька сотень росіян застрягли у московському аеропорту "Внуково"

У Росії понад 400 пасажирів не можуть вилетіти до Туреччини з "Внуково" у Москві через затримку рейсів, проте, що саме стало причиною затримки, людям так і не повідомили. Про це пише Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Як пише Baza, люди чекали на рейс усю ніч, а потім їх просто висадили з літака. Як відомомо, літак авіаліній Turkish Airlines мав відправитися до Туреччини у ніч проти 18 грудня, проте пасажирів пустили на борт лише о сьомій ранку. Туристи чекали на зліт у салоні літака дві години, після чого їх без пояснення висадили і вивели до "чистої зони".

За словами пасажирів Turkish Airlines, разом із ними туди відправили людей з інших рейсів — таким чином утворився натовп приблизно 400 осіб. Представники авіакомпанії та аеропорту навіть не пояснювали, в чому причина затримок. Туристам лише роздали ваучери на харчування та повідомили, що екіпажу треба відпочити десять годин. Однак виліт так і не відбувся.

"Я не вмію": Мілевський відмовився спілкуватися з журналісткою українською мовою (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:14

Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський, який тепер виступає за аматорський Ігніс, відмовив журналістці в інтерв'ю, яка запропонувала йому поспілкуватися українською мовою. Відео розмови було опубліковано в TikTok-акаун...

Чоловіки розчарували більше, ніж жінки: Скільки українців і хто з них досі дивиться російський YouTube

вівторок, 14 травень 2024, 21:03

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну частка українських глядачів російських YouTube-каналів сягала 14%. Наразі частка глядачів з України знизилася до 7%. Про це пише аналітичний центр Міжнародного агентства з працевлаштування Gremi Personal і...