"Алло Борисівно, вважаю, це го…но!": Данилко пригадав цікавий інцидент із Пугачовою

Андрій Данилко зазначає, що характер у Примадонни дуже сильний і бойовий. Вона вміє бути не просто переконливою, а настояти на своєму.

Андрій Данилко. Фото: InfoResist.

Легендарна російська співачка Алла Пугачова сьогодні відзначила ювілей – зірці виповнилося 70 років. Зірки масово вітають іменинницю в соцмережах і згадують про зустрічі і спілкування з нею, розповідають, яка Примадонна поза сценою і діляться історіями з життя. Український шоумен Андрій Данилко також у свій час працював з Пугачовою і навіть знявся з нею в мюзиклі «За двома зайцями». Про те, як це було він розповів в інтерв’ю «СтарХит», передають Патріоти України.

За задумом режисера-постановника, головні ролі в музичному фільмі «За двома зайцями» повинні були виконати Вєрка Сердючка і Максим Галкін. Але Примадонна просто мріяла зіграти Тоню Коров’як і звернулася до Данилка з проханням поступитися їй персонажем. Сам же шоумен був дуже навіть “за”, адже страшенно втомлювався на гастролях і часу катастрофічно не вистачало.

«Я тоді гастролював без перерви, плутав день і ніч… І раптом дзвінок від Примадонни. Ми були знайомі, але не спілкувалися, я соромився якось. Це ж музика мого дитинства і юності, сам купував її платівки за два з половиною рублі. Вона мені про цих зайців — нічого не розумію. Потім — що хоче зіграти з Максимом. Нарешті дійшло, відповідаю: «Боже, Алла Борисівна, не за Гамлета ж боремося! Буду щасливий, мені менше знімальних днів дістанеться», – розповідає шоумен.

Андрій Данилко зазначає, що характер у Пугачової дуже сильний і бойовий. Вона вміє бути не просто переконливою, а настояти на своєму. Наприклад, так було з невдалою зйомкою однієї зі сцен в мюзиклі, коли вся команда боялася при легендарній артистці заїкнутися про невигідний ракурс, не бажаючи накликати на себе гнів. І тільки Данилко вирішив бути чесним.

«Вона справедливо всіх строїла. У фінальній сцені мені не подобався ракурс, знято зверху: і у мене, і у Пугачової видно тільки голову і ноги. Купа людей дивиться в монітор і боїться сказати. А я осмілів: «Алло Борисівно, вважаю, це го…но!» Ой, який розгром вона влаштувала всім! Поки не перезаписали епізод, не заспокоїлася», – згадав він.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...