"Альо, СБУ?": На Хрещатику помітили заборонених "Моргенштерна" та "Тіматі" в оточенні охорони (фото)

У центрі Києва помітили двійника Моргенштерна (Алішер Валієв), в'їзд в Україну якому заборонила СБУ. Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Стас Козлюк, передають Патріоти України.

"Добрий вечір хлібороби. Двійник Моргенштерна гуляє Хрешатику з купою охорони і знімає відоси. Альо, Служба безпеки України?" - написав він.

Поруч з двійником Моргенштерна йшов двійник Тіматі - також в оточенні охорони. Однак молодих людей швидко розшукали в соціальних мережах і з'ясували, що це був пранк, який придумав блогер під псевдонімом arthurmagician. До того ж користувачі відзначили, що зачіска у російського співака зараз зовсім інша.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...