Альтернатива "лотереї" військоматів: Запрацював сайт з пошуку роботи в ЗСУ

В Україні запустили кадровий портал Lobby X із пропозиціями роботи у Збройних силах України.

Тепер громадяни можуть самі обирати підрозділи і посади для несення військової служби, розповідає Патріоти України посилаючись на інформацію на сайті.

Портал доступний і для цивільних, які за власною волею хочуть мобілізуватися, і для чинних військових, які можуть обрати посаду, більш відповідну досвіду й умінням.

Є можливість влаштуватися на бойові та медичні вакансії, на креативні чи айтішні.

Lobby X співпрацює з військовими частинами напряму. Портал передає відгуки тільки в ті підрозділи, які обирають кандидати.

Система військового рекрутингу дозволить краще виявляти сильні та слабкі сторони кандидата і підбирати місця для служби, на відміну від "лотереї" у військкоматах.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...