"Америка - це інший світ": Внучка екс-прем'єра Маша Фокіна поскаржилася на труднощі життя за кордоном (відео)

За словами дівчини, більше не буде поп-пісень і тих яскравих кліпів, які вона створювала раніше.

Дизайнер, співачка і бізнес-леді, а також внучка першого глави уряду України Вітольда Фокіна Маша Фокіна в інтерв'ю розповіла, що зміниться в її кар'єрі і навіщо вона повернулася на батьківщину, передають Патріоти України.

"Насправді, я впевнена, що не всі артисти погоджуються скрізь виступати, ніхто ніде не виступає. Я хочу зробити свій проект, ми працюємо з хлопцями, ми хочемо, щоб Маша Фокіна грала по-іншому, я хочу вийти тією людиною, якою я вже стала", - підкреслила українська співачка.

За словами дівчини, більше не буде поп-пісень і тих яскравих кліпів, які вона створювала раніше. Маша зізналася, що тепер у неї буде інший образ і музика, вона хоче змінити стиль. Вона також заінтригувала шанувальників, заявивши, що це буде круто.

"Артем написав її для мене, ми з командою працюємо втрьох над нею. Ми кожен день на студії, кожен день щось крутимо, радимося з Артемом. У нас постійно онлайн-переговори. Це дуже цікаво, важко, мені здається, буде дуже круто", - додала Фокіна.

Крім того, вона зізналася в інтерв'ю, з якою метою вона приїхала назад в Україну, а не залишилася в Америці, де вона проживала деякий час. Маша підкреслила, що вона 15 років жила на Україну і США, але їй важко жити за кордоном, оскільки там все занадто жорстоко в плані буття.

"Я ще не повернулася. Чотири роки я жила в Америці, я зіткнулася з тим, що є різні речі, коли ти відпочиваєш півроку, і коли ти зіткнулася з реальністю буття. Америка -це інший світ, тому мені стало важко, мене багато не влаштовує там", - зазначила українська співачка.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...