Американець потонув під час освідчення коханій під водою: Дівчина зняла останні хвилини його життя (відео)

Американець Стівен Вебер-молодший загинув під час освідчення своїй коханій Кенеші Антуан на відпочинку у Танзанії. Про трагічний випадок на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила дівчина загиблого, повідомляють Патріоти України.

Вебер вигадав для своєї половинки незабутнє освідчення і занурився під воду із запискою та каблучкою. У листі було написано: "Я не можу затримати дихання достатньо довго, щоб розповісти про все, що я в тобі люблю. Але я кохаю тебе все сильніше з кожним днем".

Відео та фото освідчення Кенеша встигла записати на телефон. Вона радісно вигукувала "Так", однак коханому не судилося почути відповідь – чоловік потонув. Причини цього трагічного випадку не називаються. "Ти вже ніколи не піднімешся з цих глибин і ніколи не почуєш моєї відповіді. Так! Так! Мільйон разів, так, я вийду за тебе заміж!!!", - написана Кенеша.


Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...