Американка зловила на вудку найбільшу прісноводну рибу в світі, подолавши спротив 60-кілограмової здобичі

Мешканка міста Саммервілл, штат Південна Кароліна (США), Дженніфер Шолл поставила світовий рекорд, піймавши величезну алігаторову щуку, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання The Post and Courier.

В кінці травня Шолл зі своїм чоловіком поїхала в Техас на двотижневу риболовлю. Гігантську рибу жінка виловила в останній день поїздки.

Щоб підтягти щуку до човна Шолл знадобилося 25 хвилин. Риба виявилася такою величезною, що не помістилася на борту, тому її довелося везти до берега на буксирі. Вага щуки перевищила 60 кілограмів.

Як зазначає видання, тепер Шолл претендує на титул жінки, яка зловила найважчу прісноводну рибу в світі.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...