Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost.

Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів".

Вказується, що кіт не був безхатько. Він проживав зі своєю людською сім'єю в будівлі біля головного входу в кампус.

"Одного разу він прийшов у кампус і просто вирішив залишитися. І студенти його полюбили", - сказала одна зі студенток.

Кіт проживає в кампусі вже близько чотирьох років, і студенти приходять у захват, коли бачать його. Вони обіймають Макса, роблять з ним селфі. Він любить вештатися з новачками.

"З гучним схвальним муркотінням викладачів опікунська рада присвоїла Максу Доу престижний титул доктора сміттєзнавства, разом з усіма перевагами котячої м’яти, привілеями кігтеточки та обов’язками, які з цим пов’язані", - написали на сторінці університету.

Були знайомі з дитинства: Подружжя із Нідерландів зробило подвійну евтаназію - і померло в один день

понеділок, 1 липень 2024, 8:05

Подружжя із Нідерландів, яке прожило разом майже 50 років, добровільно завершило своє життя через подвійний акт евтаназії, передають Патріоти України. У Нідерландах такий спосіб смерті є легальним. Це можливо, якщо людина добровільно про неї просить, а...

Вдалося розгадати загадку нашої галактики, котра не давала спокою астрономам півстоліття

понеділок, 1 липень 2024, 6:50

Міжнародна група дослідників, за допомогою космічного корабля NASA Imaging X-ray Polarimetry Explorer (IXPE) змогла вирішити давню космічну головоломку, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. Учені з'ясували, чому загадковий об'єкт Лебід...