Амплітуда коливань вражає: У мережу потрапило моторошне відео моменту землетрусу в Туреччині

У Туреччині зняли на відео момент землетрусу, який відбувся 6 лютого. Амплітуда коливань, яку вдалося зафіксувати, вражає.Відео оприлюднив турецький Telegram-канал MHA. Воно показує всю міць землетрусу на півдні Туреччини, передають Патріоти України.

"Відео, яке показує міць землетрусу на півдні Туреччини. Особливо кінцівка, коли відеозапис уже обірвався. Амплітуда вражає", – йдеться у підписі до відео.

Представник Управління боротьби зі стихійними лихами та надзвичайними ситуаціями (AFAD) при уряді Туреччини Орхан Татар повідомив, що енергію, вивільнену смертоносним землетрусом у Туреччині, можна порівняти з потужністю 500 атомних бомб.

За даними ООН, у Туреччині та Сирії в результаті землетрусів кількість загиблих зросла до 20 тисяч, а більш як 80 тисяч отримали поранення. Пошукова операція триває. Під завалами залишається ще багато людей, серед яких можуть бути і українці.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...