Аналізи були ідеальними: Співачка Міка Ньютон розповіла, як у неї проявився рак

У 2019 році у співачки Міки Ньютон (Оксани Грицай) виявили рак яєчників, який вона успішно подолала після декількох операцій. В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" дівчина розповіла, як хвороба проявила себе до діагностики, передають Патріоти України.

"Мені чоловік сказав: "Ой, ти перестала розмовляти багато, щось тихо в хаті". Я вже о четвертій годині хотіла лягати спати, настільки погано ставало, - сказала артистка. - У мене дуже сильно здувало живіт, я не розуміла, що відбувається. Я пішла на йогу, міняла дієту, думала, що треба робити все, щоб схуднути".

В Україні зірка здала всі аналізи, але вони були ідеальними. Коли прийшла черга УЗД, лікарі виявили кісту. Міка повернулася в США, де живе вже 10 років, щоб зробити операцію у перевіреного лікаря. Гістологія кісти показала, що пухлина злоякісна.

Лікування онкології зайняло рік і потребувало кількох операцій. Лікарям довелося видалити один яєчник, але зараз співачка повністю здорова і мріє народити дитину від свого чоловіка Кріса Сааведра.

Міка Ньютон зізналася, що в родині рак також був у її мами і бабусі, але обидві вони подолали хворобу. "Як показало моє тестування, мені ніхто не передав цей рак у генах. Це не спадкове", - сказала вона.

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...