Аналогів не має: У США показали шестиколісний пікап "Апокаліпс" (фото, відео)

Тюнінгова майстерня SoFloJeeps з Флориди презентувала 6-колісний кастом-пікап на базі Jeep Gladiator, який отримав назву Apocalypse. Про це повідомляє сайт виробника. Американські майстри тюнінгу не перестають дивувати своїми оригінальними авторськими проєктами, передають Патріоти України.

Ще одним прикладом нестандартного підходу до тюнінгу позашляховиків став шестиколісний пікап Apocalypse G, який побудувала компанія SoFloJeeps з Флориди. Всюдихід створений на базі звичайного Jeep Gladiator, але у процесі будівництва машини практично всі елементи були перероблені або модифіковані.

Передусім було виготовлено потужну подовжену раму, яка дозволила додати ззаду ще одну пару коліс. Так, колісна формула машини тепер 6х6. Підвіску повністю переробили, встановивши стабілізатори Falcon та довгоходні амортизатори Fox. Комплект для збільшення кліренсу дозволив додатково підняти машину над дорогою на 127 мм. Щоб водієві та його супутникам було зручно підніматися в салон, автомобіль забезпечили висувними сходами з електроприводом по обидва боки кузова.

Широкі крила виготовлені заново з нержавіючої сталі, а вся світлотехніка виконана на світлодіодах. Для захисту від перешкод на дорозі замість штатних бамперів встановили потужні сталеві "рейки" Grumper, а спереду додали лебідку з тяговим зусиллям 9500 фунтів (4300 кг). Крім того, автомобіль здатний буксувати причіп масою до 5400 кг.

У рух цього шестиколісний "монстра" приводить 500-сильний V8 6.2 від Corvette. Салон оброблений водовідштовхувальною шкірою, а лобове скло захищає масивна армована рама від компанії ViCowl.

Покупцям пропонується придбати один із їхніх готових примірників або замовити машину "під себе". Орієнтовна вартість новинки – від $ 175 тисяч.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...