"Аналоговнет":" Російські літаки почали літати без обшивки крила через брак запчастин

На тлі масових антиросійських санкцій, введених у зв'язку з вторгненням РФ в Україну, агресор почав відчувати серйозні проблеми із запчастинами до літаків "Аерофлоту". Як повідомляє "Авіаторщина", два Boeing 777 літають без панелей обшивки крила, передають Патріоти України.

Йдеться про панелі для доступу до механізмів прибирання та випуску предкрилка і комунікацій, що знаходяться в лобовому обтічнику крила.

В "Аерофлоті", ці панелі з літаків знімаються тільки через пошкодження, наприклад, внаслідок зіткнення з птахами. Потім вони підлягають заміні або ремонту. Можливість відновлення та її ступінь до вторгнення Росії в Україну визначав розробник літаків. У разі неможливості відремонтувати панель, перевізник ухвалював рішення щодо покупки нової.

У зв'язку з антиросійськими санкціями "Аерофлот" почав зазнавати труднощів із заміною пошкодженої обшивки на нову. Він змушений був зосередитися на відновленні панелей власними силами, при цьому на час ремонту борти продовжують виконувати рейси.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...