Анатолій Гриценко звинувачує «реформовану» Нацполіцію у смертельному побитті свого соратника

Лідер "Громадянської позиції" звернувся до Арсена Авакова

Анатолій Гриценко звинувачує поліцейських у побитті свого соратника у Вінниці Олександра Комарніцького. Про це політик та кандидат у депутати написав у четвер на своїй сторінці в Facebook, не повідомивши, коли саме побили партійця, зазначають Патріоти України.

"На межі життя і смерті.
Олександр Комарніцький, наш партієць з Вінниці, спокійна врівноважена людина. Яку місцеві поліцейські по-звірячому побили прямо на автобусній зупинці. Кулаками і ногами по голові. Численні переломи черепа, перебуває у реанімації без ознак свідомості. За що побили? Хотіли прямо з вулиці залучити його понятим нібито по якійсь справі про вилучення у когось зброї, а Олександр відмовився, бо не мав до того жодного стосунку і поспішав додому за годину до півночі.
Поліцейські кажуть, нібито він їм погрожував і хотів побити... Не вірю! Знаю Олександра добре, він був і делегатом З`їзду партії - спокійна відповідальна людина. Слідчі ДБР порушили проти поліцейських справу, побачимо - розслідують чесно, чи прикриють садистів у погонах (один з них, як виявилося, титулований самбіст). Наші партійці, звичайно, допоможуть чим можуть, щоб зберегти Олександра живим, підтримають його родину. Але такою «реформована» поліція - нам, українцям, точно не потрібна, пане Аваков Арсен!"

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...