Андрій Шевченко збирається залишити збірну України, щоб очолити клубну команду

Робота з постійною командою дасть змогу краще реалізуватися в якості тренера

Колишній нападник "Мілана" і нинішній наставник збірної України Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійській пресі, де поділився планами після закінчення Євро-2020, зазначають Патріоти України

- Хочу подякувати італійським уболівальникам, які підтримували нас на чемпіонаті Європи. Я був щасливий бачити майже заповнений "Олімпіко". Італія - це мій другий дім, країна, яка дала мені так багато. Італійці назавжди в моєму серці. Спасибі за все.

Робота тренером? Ви знали хорошого Андрія, поганого краще не знати (сміється). На цій роботі іноді потрібно бути поганим. Мене надихнув великий майстер Лобановський. Також я захоплювався Анчелотті і Моуріньо, двома великими тренерами, які виграли багато трофеїв.

Хотів би я тренувати клуб, а не збірну? Це безперечно те, чим я б хотів зайнятися. Я відпрацював в збірній України п'ять років і зараз хочу спокійно оцінити своє майбутнє. Я б хотів попрацювати тренером на клубному рівні.

Андрій Шевченко очолив збірну України в 2018 році. Команда не пробилася на Кубок світу, але потрапила на Євро і вийшла в чвертьфінал турніру. Це найвище досягнення нашої команди за всю історію чемпіонатів Європи.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...