Андрюха дарма розпинався перед Зе? ДБР провело обшук у компанії Вавриша, друга та партнера екс-голови ОПУ Богдана

Державне бюро розслідувань провело обшук у компанії SAGA Development, яку очолює Андрій Вавриш. Про це той повідомив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

«Мої співробітники зловили купу інвестнянь від ДБР, які прийшли привітати з новим офісом, провели їм екскурсію, показали підприємство без паперових документів, повністю диджиталізоване — вони були вражені», – саркастично прокоментував Вавриш обшуки.

У судовій постанові про обшук, яку оприлюднив забудовник, йдеться про те, що слідчі перевіряють відомості про законність будівництва на земельних ділянках у Києві.

У документі вказані 11 побудованих житлових комплексів або тих, що ще будуються, під девелопментом компанії SAGA.

За словами Вавриша, співробітники ДБР цікавилися забудовою SAGA Development на ділянці Національної академії внутрішніх справ. Йдеться про комплекс “O2 Residence” на 22-му кілометрі Бориспільського шосе.

Забудовник стверджує, що бюро розслідує справу за статтею «зловживання службовим становищем». Вавриш вважає, що ДБР протидіє «законній господарській діяльності».

Нагадаємо, в жовтні минулого року Bihus.info повідомило, що компанії з орбіти ексголови Офісу президента Андрія Богдана та забудовника Андрія Вавриша протизаконно зводять житловий комплекс майже на 30 гектарів рекреаційної землі Національної академії МВС.

З'явилась інформація, що різка заява Богдана у соцмережі до Зеленського була зроблена в інтересах його партнера Вавриша і мала попередити майбутні "репресії"

"Через великий вклад у розвиток": Федерація боксу України привітала з днем народження замовника вбивства активістки Гандзюк

понеділок, 29 квітень 2024, 21:02

Федерація боксу України (ФБУ) привітала з днем народження колишнього віцепрезидента боксерської організації Владислава Мангера, засудженого за вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк. Як повідомляє "Чемпіон", ФБУ привітала Мангера у своєму офі...

Помстився, але іншій жінці: У Запоріжжі вбивця зробив фатальну помилку (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 20:53

У Запоріжжі чоловік 15 років готував план помсти, але, здійснивши його, так і не дізнався, що припустився жахливої помилки. Так, 21 січня 2024 року у Запоріжжі чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наряд поліції, застрелився сам. Коли слідчі поча...