Анекдот про старого челябінського імпотента набуває новий сенс: Китайці знайшли собі в Росії новий "Чорнобиль" і возять туди туристів. - "Різниці ніякої"

В Челябінській області у вересні вересня 1957 року сталася перша в СРСР радіаційна техногенна катастрофа, є там і недобудована Південно-Уральська АЕС, котра дуже віддалено нагадує ЧАЕС, зате набагато ближча до Китаю, ніж український оригінал.
Ще не запущену у роботу Південно-Уральську АЕС видавали наївним туристам за вже не працюючу ЧАЕС

У Росії туристів замість Чорнобиля возили до Челябінська. Таку новину з місцевого сайту помітив користувач Twitter під ніком "Фашик Донецький". "Китаєць продавав тури в Чорнобиль, але возив туристів у Челябінськ", — йдеться в заголовку статті.

Така новина викликала подив і сміх серед користувачів мережі.

"Різниці навіть челябінці не бачать", — прокоментував користувач jesse_pinkman. Його доповнив Арзітектор Мендисабаль: "Іноземці різниці не помітили".

"Нормально! Китаєць побував і там, і там. Подивився і вирішив, що Челябінськ більше схожий", — іронізує Кіра Ласкіс.

У самій статті ж сказано, що багато туристів взагалі не помічали ніякої різниці. До тих пір, поки тур для себе і своєї сім'ї купив глава Міненерго Китаю Ла Міндун. Сам чиновник був уже в 80-х в Чорнобилі і легко зрозумів, що його обдурили. Тепер невдачливий гід отримав 10 років за шахрайство.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...