Ангари з трупами російських військових забиті "битком": СБУ перехопила розмову окупанта про колосальні втрати в Україні

Українські захисники так нищать російських окупантів, що ворожі ангари з "грузом 200" забиті "битком". Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ, передають Патріоти України.

Українська спецслужба оприлюднила запис, під час якого російський солдат досі не може оговтатись від шоку і ділиться зі своїм другом враженнями від війни.

"Чесно сказати, Росія конкретно згасає. Там далі стоять ангари, і трупи російських солдатів просто привозять і кидають. Не знають, хто є хтось, не розбирають. Там по 5-6 стопок битком! Прикинь! Просто не знають, хто є хто", – із жахом розповідає загарбник.

Також російський військовий не бачить високої мети у своїх діях: "Тут беззаконня йде! Тут просто незрозуміло взагалі нічого: за що ми воюємо, як ми воюємо".

За словами окупанта з 67 військових у роті залишилось лише 10. А дагестанці й чеченці взагалі тікають зі словами, що "це не їхня війна". "І це правда. Загарбникам нічого робити на нашій землі! А ті, хто думають інакше – поповнюють вже й так повні ангари", - підсумували в СБУ.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...