Англійський паб запропонував приз тим, хто зможе випити 284 літри пива. Чому клієнтам акція припала не до вподоби (фото)

Рекламний плакат з нетривіальною пропозицією висить у чоловічому туалеті закладу, куди всі пивохльоби заглядають час від часу

Адміністрація закладу також готова нагородити тих, хто вип'є 57 або 170 літрів елю. Однак не всім відвідувачам сподобалися запропоновані призи.

Завсідник британського пабу розвів цілу дискусію в коментарях на Reddit після того, як показав фото з акцією, оголошеною питним закладом, пише Daily Star. Він опублікував фото плаката з пабу, який висів у чоловічому туалеті. Тим, хто вип'є 100, 300 або 500 пінт елю, адміністрація закладу пропонує призи.

Правила прості, як зазначено на плакаті:

"Зареєструйтеся в клубі. Купіть 100/300/500 пінт GUEST ale. Отримайте свій приз!"

Тим, хто вип'є 100 британських пінт (57 літрів), дадуть синю сорочку-поло, за 300 пінт (170,5 літра) — бордову версію сорочки, і чорну флісову кофту з написом "500 Club" та емблемою пабу для найвищого рівня в 500 пінт (284 літри).

"Я б не хотів знати, коли я доберуся до 50 пінт, не кажучи вже про 300! І ви отримаєте тільки паршиву сорочку-поло. Бачив у чоловічому туалеті мого місцевого пабу", — написав він.

Інші користувачі Reddit теж розкритикували схему, запропонувавши безліч причин, через які вони не захотіли б брати участь.

"Єдине, чого я абсолютно не хочу, — це запис того, скільки напоїв я випив в одному й тому ж пабі", "Це той пабний момент, який робить його гнітючим. Я жив у кількох різних країнах, і повернення додому через кілька років і спостереження тих же людей у тому ж пабі, котрі скаржаться на ті ж речі, завжди трохи засмучувало мене", "Я щойно провів приблизно 9 місяців, працюючи в пабі, і мені стало зрозумілим, що я абсолютно не хочу закінчити, як завсідники, котрі приходять в один і той же час кожного дня й п'ють одне й те ж. Багато з них сидять на самоті за власним вибором. Це виглядає як жалюгідне існування", "10 пінт щоп'ятниці ввечері протягом року, і це поло твоє на наступне літо, приятелю. Заткнись", — пишуть у коментарях читачі.

"Має знайти": Олександр Усик сказав, чого сьогодні найбільше бракує українському боксу

вівторок, 27 серпень 2024, 6:48

Абсолютний чемпіон світу в ексклюзивному інтерв'ю NV розповів про проблеми у вітчизняному спорті, передають Патріоти України. Зокрема, на питання чого сьогодні найбільше не вистачає українському боксу, Усик відповів так:. «Менеджерів. Бо саме якісний м...

Уряд затвердив ціни на газ до наступного року: Стало відомо, скільки платитимуть українці

вівторок, 27 серпень 2024, 6:44

Кабінет міністрів до 30 квітня 2025 року подовжив дію спецобов'язків щодо пільгового постачання газу підприємствам теплокомуненерго, побутовим споживачам, операторам газорозподільних систем та виробникам електроенергії. Уряд ухвалив таке рішення на зас...