Ані Лорак навідалась у Московську область і подарувала "українським біженцям"... пральну машинку (відео)

Опальна українська співачка Ані Лорак у День захисту дітей відвідала родину, яка нібито виїхала з України через бойові дії, та подарувала їм пралку, одяг та продукти. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Українська співачка, яка раніше закликала донатити у російський фонд на підтримку українських дітей, які залишились на окупованих Росією територіях, знову відзначилась. Цього разу вона завітала у Підмосков'я до буцімто родини біженців з Донбасу.

Лорак приїхала до молодої пари - Івана та Тетяни, яка виховує двох дітей, та рік тому нібито виїхали з Луганської області до РФ у розпал бойових дій. Подружжя з 2-річним сином та 11-річною донькою проживає у Звенигороді.

"Дізнавшись про їхню історію, Лорак вирішила приїхати до сім'ї сюрпризом, не афішуючи свій візит. Яке ж було здивування Івана та Тані, коли вони побачили на порозі зірку та ще й з подарунками", - пишуть пропагандисти.

Зазначається, що артистка вручила біженцям сучасну пральну машинку, одяг для дітей, предмети гігієни, побутової хімії та харчові продукти, а також тепло поспілкувалася з ними, приділивши особливу увагу дітям.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...