Ані Лорак навідалась у Московську область і подарувала "українським біженцям"... пральну машинку (відео)

Опальна українська співачка Ані Лорак у День захисту дітей відвідала родину, яка нібито виїхала з України через бойові дії, та подарувала їм пралку, одяг та продукти. Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Українська співачка, яка раніше закликала донатити у російський фонд на підтримку українських дітей, які залишились на окупованих Росією територіях, знову відзначилась. Цього разу вона завітала у Підмосков'я до буцімто родини біженців з Донбасу.

Лорак приїхала до молодої пари - Івана та Тетяни, яка виховує двох дітей, та рік тому нібито виїхали з Луганської області до РФ у розпал бойових дій. Подружжя з 2-річним сином та 11-річною донькою проживає у Звенигороді.

"Дізнавшись про їхню історію, Лорак вирішила приїхати до сім'ї сюрпризом, не афішуючи свій візит. Яке ж було здивування Івана та Тані, коли вони побачили на порозі зірку та ще й з подарунками", - пишуть пропагандисти.

Зазначається, що артистка вручила біженцям сучасну пральну машинку, одяг для дітей, предмети гігієни, побутової хімії та харчові продукти, а також тепло поспілкувалася з ними, приділивши особливу увагу дітям.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...