Ані Лорак несподівано... задонатила на ЗСУ

Співачка українського походження Ані Лорак, яка активно будувала кар'єру в Росії, попри війну, задонатила 10 000 гривень на дрони для знищення російських загарбників. Про це повідомив український активіст, волонтер та блогер Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

Сьогодні Стерненко оголосив мегазбір на 500 FPV-дронів для знищення російських окупантів. Впродовж дня блогер повідомляв про процес збору, а згодом ошелешив новиною про те, що чималу суму задонатила Ані Лорак. "80 000 грн від Ані Лорак! Дякуємо Кароліні, яка навіть у таких непростих умовах продовжує підтримувати боротьбу проти російських виродків", - зазначив Стерненко.

Коментатори не повірили, що це правда, тому закидали Стерненка питаннями про те, чи не жарт це. Зважаючи на кількість подібних коментарів волонтер зробив уточнення. "Друзі, це не жарт. Ані Лорак не вперше допомагає ЗСУ", - зазначив він.


Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...