Ані Лорак вперше за час повномасштабної війни засвітилася на сцені та зганьбилася через вбрання (фото)

Співачка родом з України Ані Лорак, яка за 4 місяці повномасштабної війни так і не висловила своєї чіткої позиції, вперше з березня з'явилася на сцені. Артистка виступила на весіллі у Єревані (Вірменія). Вона спромоглася привернути увагу публіки не лише своїм вокалом, якого вже дуже давно не було чутно, а й зовнішнім виглядом. Багатьом вбрання зірки здалося невдалим, а сама виконавиця виглядала в ньому безглуздо. Відповідні кадри з'явилися на фан-сторінці Ані Лорак у Instagram, передають Патріоти України.

Свій особистий профіль співачка видалила, щойно шанувальники почали закликати її висловити чітку позицію щодо війни на Батьківщині. Як зазначили автори під відео, корпоративний виступ Лорак відбувся 2 липня. У Росії артистка всі свої концерти скасувала, тож тепер, очевидно, вирішила заробити гроші у Вірменії.

Розважати гостей вокалістка вийшла в яскравій червоній міні-сукні з широкими воланами на стегнах і стразами на рукавах і плечах. Доповнити образ знаменитість вирішила туфлями на масивній платформі та широких підборах від Versace.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...