Ані зарядити телефон, ані сходити в туалет: Вагон поїзда "Укрзалізниці" виявився непридатним для поїздки, розгорівся скандал

Один із вагонів поїзда "Укрзалізниці" фактично виявився непристосованим для перевезення пасажирів. У ньому була відсутня можливість не лише зарядити телефон, а й навіть сходити в туалет. Про це розповів у Facebook журналіст Єгор Чечеринда. Він зазначив: йдеться про "фірмовий 38-й потяг із Запоріжжя до Києва", зазначають Патріоти України.

За словами журналіста, проблем у нового вагону, в якому він їхав, і місце в купе якого коштує майже 770 грн, кілька. Зокрема, у ньому було неможливо:

  • підзарядити телефон – тому що не було електрики в розетках;
  • помити руки – бо не було води у туалетах;
  • помочитися – "Тому що в модних сучасних унітазах і так до країв було сечі, яка просто не змивалася. Але туалет при цьому не закривали. У сусідньому вагоні номер 2 також працював лише один туалет, на іншому ж висіла табличка "Туалет не працює", – розповів Чечеринда.При цьому особливу увагу він звернув на відсутність у вагоні питної води. "Наш провідник і о десятій вечора, і о третій ночі бігав за нею в сусідній вагон. Не зовсім зрозумів, чому відразу не взяти запас води до себе у вагон, але це вже їхня провідникова логістика", – здивувався Чечерінда.

Що відповіли в "Укрзалізниці"

В "Укрзалізниці" повідомили, що вже розібралися у ситуації. За словами члена правління компанії Олександра Перцовського, під час руху вийшов з ладу генератор, через що вагон був аварійно підключений до сусіднього.

"При такому підключенні (коли один генератор живить два вагони) обмежується робота частини систем, у тому числі частини вакуумних туалетів Це екстрений захід під час такої поломки, але дозволяє всім безпечно доїхати", – написав він під постом Чечеринди.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...