Аномальна "спека" до + 18°: Синоптики приголомшили прогнозом різкого потепління в Україні

Погода в Україні готує новий сюрприз. Після морозних днів і ночей прогнозується відчутне потепління. Про ймовірні аномальні для січня температурні показники свідчать прогнозні показники спеціалізованого ресурсу Gismeteo, передають Патріоти України.

Зокрема, температура в Україні підніметься вище 0, при цьому в окремих регіонах прогнозується справжня "весна". Зокрема, на Буковині 19-21 січня не виключається до +11 градусів.

Додамо, що згідно з даними погодного радара Ventusky, в Україні в середині січня ймовірні аномальні температурні показники.Зокрема, 18 січня в тимчасово окупованому РФ Криму прогнозується до + 18 градусів.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...