Аномальні перепади температур і моторошні грози: Погода готує українцям неприємний сюрприз

Погода в Україні в середу, 18 серпня, приготувала жителям країни несподіваний сюрприз. Частина областей опиниться в зоні грозових дощів, різкого похолодання і шквального вітру, а частина - в зоні високих температур повітря. Яка погода чекає жителів України, розповіли на сайті Українського гідрометцентру, передають Патріоти України.

На сході країни синоптики прогнозують сильні грози та шквальний вітер в більшості областей, негода обійде стороною тільки Донецьку і Луганську області. Температура повітря в нічний час складе +17 +20 градусів. Вдень у більшості областей від +29 до +31 градуса, місцями до +33 + 34 градусів.

У південній частині грозові дощі та шквали обрушаться на Одеську і Миколаївську області. В інших областях - сухо. Вночі від +17 до +20 градусів, вдень від +30 до +32 градусів, в Одесі до + 30 градусів. У Криму без опадів, очікується сильний вітер, вночі + 18 +20 градусів, вдень від +28 до + 30 градусів.

Північні області Чекають грози, зливи та шквальний вітер, а також різке похолодання. Вночі в регіоні + 17 +19 градусів, вдень +22 + 24 градуси.

Негода відступить із західних областей, грози можливі лише у Чернівцях та на Закарпатті. Однак синоптики прогнозують сильне зниження температури, сильний вітер і невеликі локальні дощі в нічний час. Температура повітря вночі в регіоні коливатиметься в межах + 9 +14 градусів, вдень очікується від +19 до + 23 градусів.

У центральній частині країни очікуються сильні грозові дощі та штормовий вітер. Вночі + 15 +18 градусів, вдень від +27 до + 30 градусів. У Києві 18 серпня пройде гроза, дощ прогнозується вночі та в денний час. Вітер північно-західний, зі штормовими поривами. Вночі в столиці + 17 +19 градусів, вдень від +21 до + 23 градусів.

Україна знову сколихнула світ: Усик визнаний найкращим боксером серед усіх вагових категорій

понеділок, 20 травень 2024, 17:02

Науковці давно визначили: гучні спортивні перемоги несуть практичні дивіденди країнам-переможцям. Хай драйв від успіху найвидатнішого боксера сучасності передасться не лише українцям, але і всім іноземцям від кого залежить наша битва за незалежність. П...

Травневі відключення світла: Ось чому українці лишилися без електрики саме зараз

понеділок, 20 травень 2024, 16:50

Багато українців обурюються, що відключення світла почалися, коли на енергосистему вже не тисне опалювальний сезон. І хоча це дійсно так, обстріли енергетичної інфраструктури російськими агресорами змусили енергетиків задіяти відключення саме зараз. Пр...