Anonymous "злили" наказ в.о. міністра оборони РФ - користувачі побачили в цьому доказ зникнення Шойгу

Хакери Anonymous "злили" наказ в.о. міністра оборони РФ щодо створення фейків про нібито нелюдське ставлення до полонених окупантів з боку українських військових. Опублікований документ не лише спростовує тези про жорстокість "нацистів" в Україні, а й є ще одним опосередкованим доказом зникнення міністра оборони Росії Сергія Шойгу. Наказ про сплановану дискредитацію українських воїнів підписав такий собі Булгаков. Документ було опубліковано у Twitter Anonymous, передають Патріоти України.

"Витік документа з Росії з вимогою знімати пропагандистські ролики, аби дискредитувати ставлення українських силовиків до військовополонених", - підписали документ хакери. Згідно тексту оприлюдненого документу, у Росії занепокоєні тим, що деморалізовані шаленими втратами російські окупанти все частіше почали здаватися в полон українським військовим. Таку тенденцію в російському Міноборони пояснюють інформацією про нормальне ставлення українців до військовополонених.

Тож в.о.міністра оборони РФ Булгаков наказав "розробити і поширити серію відеоматеріалів з демонстрацією нелюдської поведінки військовослужбовців ЗСУ та націоналістичних формувань на території України стосовно полонених, що виявили добровільне бажання здатися в полон", - зазначено у наказі. Також там йдеться про цілеспрямовані дії на формування думки, що численні полонені окупанти, які на відео дають свідчення - то "актори". Пропанандисти отримали також наказ спростовувати відправку строковиків на війну та нагадувати про начебто порушення Україної Женевської конвенції про поводження з військовополоненими.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...