Аномальна спека і смерчі? Синоптики розповіли, яким буде червень в Україні

Погода в Україні до кінця травня і на початку червня буде з невеликим похолодання та грозами. Крім того, синоптики попереджають про сильні зливи і навіть смерчі, передають Патріоти України.

За даними Укргідрометцентру, найбільш прохолодно буде на Сході України, там до кінця тижня температура повітря не підніматиметься вище +24 градусів.

А ось в інших регіонах можна чекати потепління до + 27 градусів. Втім, до вихідних стовпчик термометра все одно впаде до рівня в +20.... + 24 градуси.

За прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, в цей період очікуються небезпечні погодні явища: сильні зливи, потужні грози, град, шквали і в деяких районах навіть смерчі, передає Телеграф.

Що стосується довгострокового прогнозу, то на початку і середині червня буде дуже небагато ясних днів, а ось дощі з періодичними грозами стануть звичною картиною на цей період.

При тому подібне спостерігатиметься практично на всій території України. Синоптики ресурсу meteoprog.ua склали прогноз для Києва та України на найближчий місяць.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...